Întrebați, strigați, cereți!

239Întrebare: Ne este foarte greu să străpungem toate acțiunile și formele exterioare pentru a simți o singură inimă interioară, un singur suflet. Fizic, acest lucru este mult mai dificil de făcut decât virtual. Cum putem intra în simţirea unui suflet, a unei inimi și să ridicăm o rugăciune  din ea în ciuda tuturor acțiunilor exterioare?

Răspuns: Doar dacă toată lumea face tot mai multe eforturi și îi cere Creatorului să îndepărteze toate distanțele și barierele dintre noi. Aceasta în principiu, este rugăciunea – cea mai mare, cea mai corectă, cea mai clară, atunci când îi cerem Creatorului să ne readucă la starea noastră originală după ce am căzut în egoism. El a creat intenționat egoul. De aceea El spune: „Am creat egoismul și ți-am dat o metodă de a-l corecta.”

Avem nevoie de El să ne învețe cum să folosim corect metoda de corectare, astfel încât să înlăturăm egoismul pe care El l-a creat intenționat și să putem dezvălui pe deplin Creatorul dintre noi! Vom încerca.

Întrebare: Ar trebui să cerem cu toții același lucru. Trebuie să avem o imagine generală a acestei stări. Ce anume ar trebui să cerem?

Răspuns: Ceea ce imaginează fiecare pentru sine, nu vă temeți, cereți, strigați, cereți și rugați-vă. Creatorul acceptă totul. Pentru că, după cum veţi simți mai târziu, El este cel care îți dă ocazia să îndrepți această cerere către El. Creatorul ne pune rugăciunea în gură.

Convenţia din Europe “Arava” – Lithuania 2022, Lecţia 1, 7/22/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed