Intrigi ale egoismului

595.04Întrebare: Astăzi, un mare număr de femei nu se simt foarte fericite. De ce?

Răspuns: Acest lucru se datorează scindării familiei. Faptul este că principalul lucru pentru o femeie este să-și simtă căminul, stilul de viață de zi cu zi, copiii, familia, soțul, bucătăria ei, tot ce este al ei. Fără aceasta, restul lumii devine foarte tulbure, incomodă și necorespunzătoare pentru ea. Se uită la toate din colțul ei, de pe teritoriul ei.

Prin urmare, acum, din cauza egoismului în creștere familia se descompune, unde și bărbații și femeile nu se pot încrede în partenerul lor și se pierd reciproc, mai ales femeile suferă. Deși încearcă să ascundă acest lucru, să suprime singurătatea cu tot felul de activități sau având copii și crescându-i singure, este totuși o imagine foarte tristă.

Întrebare: Faptul că astăzi o femeie este atât de nefericită și nu se poate regăsi în familie, este acesta un proces aleatoriu?

Răspuns: Nu, desigur că nu! De-a lungul mileniilor, egoismul nostru s-a dezvoltat și a ajuns într-o stare în care nu poate tolera pe nimeni aproape.

Copiii nu pot tolera părinții, părinții nu pot tolera copiii, soții nu se pot înțelege unul cu celălalt. O persoană nu se poate înțelege cu sine, are nevoie fie de droguri, fie de sedative pentru a se tolera. Aceasta este o mare problemă.

Din KabTV “Prim-plan”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: