Învață un copil că fiecare este un element important în sistemul global

962.5Întrebare: Ați spus în repetate rânduri că ne aflăm într-un stadiu de tranziție față de ultima generație de dezvoltare egoistă și că astfel este construit întreg sistemul educațional. Cum vedeți sistemul cabalist de educație?

Răspuns: Ar trebui să se desfășoare prin Internet, atunci când din centre serioase ale lumii în care se află educatori cabalişti oamenii învață tot ceea ce face Cabala: metodologia schimbării unei persoane, percepția realității, libertatea voinței, sistemul universului , interacțiunea și conexiunea oamenilor între ei, sistemul intern de comunicare și așa mai departe. Cabala se ocupă de mecanica structurală a întregului univers.

În plus, specialiștii ar trebui să învețe corect copiii tot ceea ce ține de științele naturii, care sunt predate pe baza revelării sistemului global al universului.

Omul are în mod constant o viziune generală asupra întregii imagini a lumilor ca o singură lume: unde este locul său, care este scopul lui. Iar atunci când acest lucru i se dezvăluie copilului, începe să o simtă și să lucreze cu forțele naturii și cu societatea.

Un omuleț (sufletul nu are vârstă) începe să vadă ce element important este el în sistemul global, că are pe cineva de la care să ia exemplu și vede realizarea de sine.

La o vârstă fragedă, cinci, șase sau zece ani, când i se explică totul, asta îl fascinează cu adevărat. Nu există un sistem de pedepse sau recompense. Însăși revelarea lumii adevărate în care ne aflăm captivează pe toată lumea. Așa suntem construiți. Și prin urmare, sistemul devine general, global și binevoitor.

Sper că în curând vom ajunge la o asemenea nevoie și o vom face.

Din KabTV “Prim-plan. Generaţia Lady Gaga” 3/10/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: