Învățam să ne cunoaștem

Întrebare: Ce înseamnă auto realizarea pentru majoritatea oamenilor? Ce potențial au pentru dezvoltarea morală, culturală și spirituală? Ce se poate face cu adevărat?

Răspuns: În primul rând, trebuie să înțelegem că dacă nu lucrăm cu un om, el se transformă din nou într-un animal, deoarece munca a făcut omul dintr-o maimuță. De fapt, așa este.

Dar pe vremea noastră, mergem, așa cum era, pe drumul de întoarcere. Prin urmare, trebuie să creăm condiții pentru o persoană, astfel încât să se poată dezvolta nu prin fabricarea de noi obiecte materiale pentru a le vinde, cumpăra și face ceva cu ele, ci pentru producerea unui complement spiritual la viața materială limitată.

Pentru aceasta, este necesar să organizăm întreaga umanitate în grupuri în care ii vom învăța și ei se vor dezvolta nu numai în cultură, muzică și literatură, ci în împlinirea noastră și construirea unei societăți, adică psihologia umană și societatea umană: cum ne putem îmbunătăți, care este cea mai bună condiție pentru noi și așa mai departe.

În afară de aceasta, dacă oamenii sunt interesați de unele științe exacte, atunci permiteți-le să studieze acest lucru. Prin urmare, instruirea ar trebui să fie principala noastră ocupație.

Din emisiunea KabTV  „ Somajul post-coronavirus” 30/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed