Învăţătorii lumii

Întrebare: În timpul pauzelor de la congres, vor fi prezentări de cărţi, de Internet, etc. Nu vor distrage aceste lucruri curgerea internă a congresului?

Răspuns: Problema este că noi trebuie să ne gândim la cum ieşim în lume. O persoană părăseşte congresul, merge acasă şi după aceea, ce face?

Deoarece ascensiunea noastră depinde foarte mult de diseminare, trebuie să dăm tuturor anumite cunoştinţe despre ce trebuie făcut în general: Internet, cărţi, lecturi, ateliere, mese rotunde, etc. Trebuie să arătăm tuturor toate aceste lucruri. De aceea, trebuie să existe scurte prezentări de cincisprezece minute în pauze.

Cu ce plecăm de la congres? Plecăm cu ceea ce trebuie să dăm mai departe, în lume. Fiecare dintre noi trebuie să încerce să fie un conferenţiar, un organizator de ateliere, un distribuitor, etc. Mă adresez vouă, personal, tuturor! Lumea va avea nevoie de metoda integrală; chiar acum, are nevoie de ea, dar nu este conştientă de asta. Şi veţi vedea, în câteva luni, că vor alerga după voi; veţi avea cereri pentru că nimeni în afară de voi nu va simţi ce trebuie făcut, pentru a avea rezultatul corect în orice situaţie,  pentru că voi veţi gândi integral.

Veţi fi învăţătorii lumii, sfătuitorii primilor miniştrii, ai bancherilor şi ai muncitorilor obişnuiţi, pentru că veţi putea să vedeţi cauza acestor lucruri şi nu altceva. Asta este ceea ce se numeşte „Vino pentru o binecuvântare”. Veţi fi necesari şi veţi fi ceruţi. Aşadar, trebuie să fiţi incluşi în diseminare.

Din lecţia virtuală din 29.07.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: