ISIS este deja în Israel

Comentariu: Președintele Israelului, Ruben Rivlin susține că statul islamic este deja în Israel. În ultima convenție INSS el a spus: „Statul islamic este deja aici; asta nu mai poate fi ascuns. Nu vorbesc despre teritorii limitrofe Statul Israel, ci chiar în cadrul statului însuși. Cercetari studii, arestări, mărturii, și analize evidente și ascunse – multe de catre INSS -. Indică în mod clar că există un sprijin tot mai mare pentru statul islamic în rândul arabilor israelieni, în timp ce unii sunt de fapt alaturi de IS „( Ministerul Afacerilor Externe Israelian)

Potrivit președintelui, arabii israelieni se identifica cu această organizație teroristă, din cauza campaniilor lor uimitoare.

Răspuns: ISIS într-adevăr, a realizat un mare succes în publicitate pe Internet; ei sunt foarte activi în răspândirea ideilor lor pe rețelele sociale prin clipuri video. Ei au o tehnică temeinică pentru prelucrarea oamenilor. Au lovit sub centură: alături de noi sau moartea.La vedere si cu succes se folosesc de cele mai josnice sentimente ale oamenilor.

Comentariu: Președintele israelian cere ca arabii israelieni și liderii lor sa își asume responsabilitatea și în mod deschis sa se opuna ISIS.

Răspuns: Comunitatea araba nu este în măsură să se opună ISIS. Deși acestia sunt oameni obișnuiți care duc o viață normală buna, ei sunt susceptibili la această propagandă.

In curand ne vom găsi noi înșine neajutorati cand acest fenomen se răspândește în rândul maselor înarmațe cu arme și ideologie. Acestia vor fi gata să-și sacrifice viața pentru ea, atunci când pe de altă parte,cei mai multi din populația Israelului nu dețin arme și nu știu cum sau nu doresc să le folosească. Vom fi sub amenințarea unui război în interiorul și la frontierele noastre.

Sper că poporul Israel isi va da seama curând că singura soluție este în atragerea forței superioare a naturii care va opera când ne vom uni. Forța superioara va influența vrăjmașii noștri din interior și ii va schimba.

Ne putem schimba obligandu-i să fie diferiti și, astfel, sa schimbam întreaga lume prin dorința noastră de conectare. Aceasta este în mâinile noastre și numai în mâinile noastre, dacă vom face acest lucru, vom putea scăpa de toate problemele noastre și vom ajuta lumea.

Întrebare: Cum pot crede oamenii asta?

Răspuns: Trebuie să explicăm tuturor că-l putem descoperi pe Creator în lumea noastră, forța de conectare, forța pozitivă, Lumina Superioară, prin înțelepciunea Cabalei. Atunci când această forță este revelata între noi și în fiecare dintre noi, aceasta va fi transmisă prin noi la restul lumii și va echilibra lumea.

Egoismul nostru este ceea ce a dat naștere „Statul islamic,” la crizele si problemele din Europa și de peste tot în lume, și forța buna, care va echilibra totul va aduce lumea la o stare pașnică.

Putem compara situația actuală cu cea a unui păpușar care poarta o păpușă ca mănușă și păpușa îl lovește de mai multe ori în timp ce el este de fapt cel care operează. Această persoană strigă după ajutor fără să realizeze că pur și simplu se bate el însuși.

Daca ne dăm seama că suntem de fapt inconștient generatorii și gestionarii tuturor fenomenele negative, această realizare va pune capăt în mod automat tuturor acțiunilor negative.

Din KabTV „Stiri cu Michael Laitman” 1/21/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed