Islamizarea finală a Europei

Comentariu: Franța plătește prețul unui deceniu de politici multiculturale.

Aleksandra Rybińska  afirmă într-un articol recent că nici unul din modelele de integrare a emigranților nu funcționează : nici modelul German, Gastarbeiter –ul (imigranții sunt temporar muncitori necalificați), nici modelul francez al unei țări iluminate secular (imigrantul devine francez și își face propria lui identitate), nici versiunea engleză (imigrantul își menține cultura în cadrul comunității locale, iar autoritățile cred că se identifică în același timp și cu valorile Britanice).

Autoarea este de părere că Franța se aproprie de o revoluție.

Răspunsul meu: Nu se aproprie doar revoluția franceză. Explozia va fi peste tot. Singura întrebare este : Când ? În ciuda Europei, care doreste să se mențină și să-și mențină rădăcinile, aceasta nu va reuși. Din contră, Germania și Franța lucrează în interesul imigranților.

Imigranții nu se dizolvă în masă generală a rezidenților locali ; de fapt, localnicii se dizolvă gradual în masa imigranților și se convertesc la Islam.

Nu le-a mai rămas nimic. În sensul practic al vieții culturale, Europa nu are nicio putere. Este ramolită și nu este pregătită pentru nimic, cu excepția aranjării de parade costumate frumoase și să se laude cu trecutul ei. Acestea sunt lucruri care nu se potrivesc în totalitate în cultura care a urmat, iar Europa va fi forțată să cedeze.

Întrebare: Nu va fi o revoluție ?

Răspuns: Nu va fi nevoie pentru asta. Islamul va cuceri Europa și în mod activ și fără îndoială o va înrobi. Religia Europei va fi Islamul.

Întrebare: În acest caz, ce are de făcut Israelul ? Ar trebui să privească pasiv din afară ?

Răspuns: Israeliții nu pot face nimic cu excepția unui singur lucru, să se unească între ei. Prin unitate, Lumina va trece către restul lumii și o va corecta.

Atitudinea noastră către ceea ce se întâmplă ar trebui să fie complet pasivă. Nu ar trebui să ne amestecăm în niciun fel. Întreagă lume este aranjată ca o unitate unică, care este conectată într-un mod reciproc total. Dacă aranjăm pentru contactul întregii umanități cu Lumina Superioară, cu forța binelui, prin noi, atunci  va trece prin noi către întreaga  lume și va aduce  tot ceea ce trebuie.

Din emisiunea de pe Kab TV ”Știri cu Michael Laitman”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: