Israelul va exista?

Întrebare de pe Facebook: Citesc postările tale şi nu pot să înţeleg. Toţi experţii militari şi politici sunt de acord asupra unui lucru: Israel va exista numai dacă este benefic pentru America. Totuşi, tu susţii că totul depinde de oamenii în sine. Fie eşti un utopist complet sau ai o carte cu Trump în mâinile tale de care numai tu ştii.

Răspuns: Nu am o carte cu Trump, ci un joker. Este foarte simplu. Noi conducem lumea!

Poţi urmări întreaga istorie a umanităţii şi să vezi că noi conducem tot timpul. Poţi să vezi că s-a întâmplat aşa, numai pentru ca umanitatea să se apropie de Creator.

Această metodă este în mâinile poporului Israel, care este un grup special și care s-a ocupat cu aducerea umanităţii mai aproape de Creator vreme de mii de ani. Deoarece aducerea umanităţii mai aproape de Creator este programul creaţiei şi deoarece această metodă este în mâinile Israelului, Israelul este punctul central al lumii, al umanităţii.

Dacă pentru realizarea acestei metode – pentru realizarea apropierii umanităţii de Creator – este necesară existenţa Statului şi a poporului într-un asemenea mod, atunci va fi aşa. Cu toate acestea, dacă nu este aşa, atunci va fi diferit. Însă, toate tipurile de metamorfoze care se vor întâmpla cu poporul, cu Statul şi lumea vor fi purtate numai în conformitate cu planul creaţiei.

Eu sunt interesat numai de măsura în care poporul Israel şi, după aceea, oamenii întregii lumi, se vor îndrepta spre punctul conexiunii lor cu Creatorul.

De pe KabTV “Ştiri cu Michael Laitman” 4/24/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed