Iubirea va acoperi toate crimele noastre

624.04Întrebare: Victor întreabă: „Dragă Michael Laitman! Tu spui: „Iuibrea va acoperi toate crimele noastre.” Nu vezi că este imposibil?”

Răspuns: Văd că, în general, până la urmă, se poate. Este posibil! Așa se va întâmpla totul, deși va trece prin noi cu grebla. Acest egoism va fi smuls de la noi cu o greblă, lăsând carne sfâșiată, răni! Dar prin asta va apărea puțin altruism. Așa vom scăpa treptat de el.

Nu este bine. Dar nu avem altă cale. Altfel, nu vom aprecia puterea egoismului, puterea altruismului și relația dintre ele. Tocmai pe contradicția și pe legătura dintre ele se naște iubirea, care este etapa finală a revelației planului Creatorului.

Întrebare: Spui că există ură și că trebuie să o acoperim cu iubire, iar ele trebuie să existe împreună, ura și iubirea. Nu este cel mai de neînțeles lucru?

Răspuns: Nu este clar pentru că atunci când urăști, tremuri, nu știi cum să izbucnești. Când iubirea te lovește, te răspândești în întreaga lume, nu știi unde să mergi.

Aceste două părți ar trebui să se unească, să se completeze una pe cealaltă și atunci vei simți perfecțiunea creației. Exact în acest fel. Acum nu simțim nicio parte. Când vor începe să se dezvolte în noi, atunci o vom simți.

Comentariu: Aceasta este o înțelepciune înaltă.

Răspunsul meu: Nu contează, vom avea puterea, creierul, totul.

Întrebare: Cum poate o persoană obișnuită să atingă această înălțime?

Răspuns: Ar trebui să începem cu puțin, ca noi toți. Începând cu puțin, ar trebui doar să înțelegem, studiind formal, că nu avem altă cale de ieșire. Noi, ființele, suntem obligate să creștem la nivelul Creatorului, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă urcăm treptele scării.

De la ură mică la iubire, de la ură mai mare la iubire mai mare, de la cea mai groaznică ură la cea mai mare iubire. Le conectăm împreună tot timpul, pas cu pas și nu le distrugem.

Vei vedea că așa va fi și asta foarte curând.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 03/03/2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: