Izolati Intr-un Sistem Unificat

Intrebare: Oamenii vor bani, faima, si putere. Cum alaturam aceste dorinte in munca noastra de diseminare?

Raspuns: Noi spunem oamenilor ca ei vor avea orice doar cu conditia ca ei se unifice. Natura insasi ne arata astazi ca suntem interconectati si, prin urmare, doar pe masura unitatii noastre putem reusi in orice si putem gasi solutia oricarei probleme, referitoare fie la persoana insasi, familie, sanatate, pensie, locuinta, preturile mancarii, economia globala, sau orice altceva.

Nu mai exista nici o problema care poate fi rezolvata fara a ne schimba atitudinea fata de lume, fara a realiza interconexiunile ei globale. Voi insiva deveniti un pic mai mult globali, asemenea lumii. Perceptia voastra, mintea si felul in care ganditi trebuie sa se schimbe; ar trebui sa incepeti sa functionati intr-un mod diferit printr-un program care este in mod repetat actualizat pana spre versiunea integrata. Voi insiva trebuie sa va schimbati altfel nu veti ficapabili sa faceti o corecta estimare referitoare la copii, voi insiva, sau munca; numic nu va fi estimat corect.

Venind treptat in acest cadru, nu intelegem unde suntem. Brusc, aerul devine mai gros, legandu-ne cu legaturi mai puternice. Si daca nu va incadrati in acest nou format, sunteti similari unui obiect strain aflat in corp. Ca raspuns, corpul il inchide intr-o capsula, altfel spus, il izoleaza. In mod analog, aratati la fel, ca ceva care este izolat de lume.

In lume suntem miliarde si ne gasim intr-o retea integrata. Noi suferim, ne simtim respinsi si izolati in ea pentru ca suntem straini acesteia. Acest lucru se aplica la orice, inclusiv guverne, afaceri si in special profesorilor. In fond, se presupune ca ei educa umanitatea cu privire la lumea globalizata, vorbesc despre unitate, insa nu inteleg ce se intampla. Ministeriul Educatiei a devenit astazi “Ministerul Esecului” deoarece continua sa foloseasca un program expirat, depasit.

Ne gasim intr-o retea noua si suferim fara a sti ce sa facem. Cabala ne invata ca lumea este rotunda si ca noi toti suntem interconectati. Am facut cercetari si da, intr-adevar in conformitate cu ultimele date stiintifice, lumea este parte integranta si un intreg. Insa ce putem face? Trebui sa ajustam omul pentru a se potrivi cu sistemul in care a intrat. Omenirea a ramas cu mult in spatele acestuia.

In primul rand invatam asta, insa oamenii de stiinta descopera aceste lucruri in mod experimental studiind natura. Ei au cunoasterea insa nu pot repara omul. Ei nu sunt constienti de aceasta necesitate datorita lipsei de experienta. Noi, insa, prin contactul cu sursele Cabaliste, avem oportunitatea sa ii folosim pentru corectia omului.

Trebuie doar sa ne unim unii cu altii.

Din partea 5 Lectia Zilnica de Cabala 7/21/2011, “Arvut(Garantia Reciproca)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: