Jet de energie sau elevatia starii?

Întrebare: De ce, după participarea activa la atelier există sentimentul de oboseală extremă?

Răspuns: Munca în seminar consumă o cantitate mare de energie şi de nervi, atât mental, cat si emotional. O persoana consuma o mulţime de efort.

După atelier, este bine să mancam împreună, să bem o cantitate mică de alcool, aproximativ 50-100 de grame, doar în scopul de a obţine energie. Nu pentru o buna dispozitie!

Buna dispozitie si alte lucruri trebuie să vină de la unitatea dintre noi. Bem un pic nu pentru a fi fericiti sau pentru a deveni relaxati şi calmi şi nu pentru a ne fi mai uşor să fim integrati unul cu altul. Este exact opusul. Este de preferat sa fie dificil pentru tine să te  integrezi cu alţii. Trebuie sa depasesti toate acestea. Este acelaşi munte pe care este nevoie sa-l urcam, în scopul de a ajunge la palatul Creatorului. Astfel, vorbim aici doar despre obtinerea energiei.

După atelier, cel mai bun lucru este de a nu vorbi cu nimeni despre nimic, ci de a merge imediat la culcare. Iei cu tine cel mai preţios lucru pe care l-ai obtinut în atelier. Atunci, pentru tine, somnul va fi o continuare a realizării, iar lecţia de dimineaţă va fi o continuare a somnului.

Din Lectia virtuala, „Bazele Cabalei”, 20/5/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: