La ce ne obligă încetarea creșterii egoismului?

115.06Întrebare: Se crede că toate revoluțiile din lume se desfășoară după un anumit plan. Serviciile speciale sub pretextul unor teroriști atacă pe cineva. Există vreo limită la această tehnică?

Răspuns: Ce diferență are în ce formă se determină acest lucru în lumea noastră? Punctele fierbinți sunt peste tot. S-au adunat atât de multe arme încât nu știm ce să facem. Un bărbat poate face orice acasă.

Ideea nu este în instrumentele crimei și nu în motiv, ci în faptul că este necesar pentru a implementa în continuare programul creației într-un mod rău sau bun. În ce sens mai exact? Este vorba doar despre asta.

Oricum lumea urmează calea unificării. Nu poți scăpa de asta. Problema este doar în măsura în care lumea înțelege că trebuie să ajungă și să contribuie la asta, în această măsură calea devine mai bună. Dacă lumea nu înțelege, atunci este pedepsită, ca un copil până când înțelege.

Suntem într-o stare în care putem deja să explicăm lumii această idee și o explicăm. Cred că o facem mai mult sau mai puțin cu succes și într-un ritm bun. Cel puțin vedem cum funcționează. Lumea începe să înțeleagă că nu are încotro; începe să simtă că în oameni au loc noi schimbări, complet neobișnuite, că egoismul lor a încetat să crească.

Pentru prima dată în toată istoria nu numai a omenirii, ci și a existenței universului, care s-a dezvoltat de la un mic nucleu egoist până la planetele sistemului solar (și acest lucru a fost însoțit în mod constant de dezvoltarea ego-ului nostru), brusc, de la sine, egoismul a încetat să crească.

A început să devină rotund și să se conecteze și să ceară oamenilor să devină la fel ca restul naturii, toate părțile care sunt în armonie unele cu altele. Iar oamenii nu se află în această stare, nici între ei nici cu natura.

Prin urmare, toată natura minerală, vegetală și animală care ne înconjoară ne determină să facem asta acum. Pentru prima dată în univers, în întreaga lume, egoismul, care în ultimul timp a crescut constant exponențial, a atins o linie ușor înclinată și a început să devină rotund. Nu mai crește, dar ne obligă să devenim integral interconectați în garanţie reciprocă.

KabTV “Am primit un apel: SUA, Agenții de Informații, Conspirație” 3/10/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed