La limita

Intrebare: Ce ne lipseste inainte de Congres?

Raspuns: Cred ca nimic! Am auzit ca “ati vandut totul si ati decis sa puneti totul la bataie”. Ce altceva mai avem? In acest moment in care aveti totul in mainile voastre, trebuie sa decideti doar ce faceti cu acestea. Totul depinde de voi.

Asta este decizia pe care trebuie sa o luati. Pentru inceput, luati parte la pregatiri, ceea ce este foarte important. Sa nu vedeti sau auziti nimic din ceea ce nu are legatura cu asta, ganditi-va doar la scop. Lasam totul in urma si mergem “la banca”.

In spiritualitate, ca fel ca in lumea corporala, un copil  cere ceva, si adultii trebuie sa ii ofere ce doreste. Acest lucru se intampla atat la animale cat si la oameni. Aceasta este ordinea lucrurilor in natura.

Nu trebuie sa fim foarte destepti. Trebuie sa fim noi insine si atat. Nu incercati sa iesiti in afara voastra, incercand sa va ajustati dorintele pana cand acestea sunt foarte clare. Mai degraba, trebuie sa ne unim in acest loc si sa cerem ajutor precum copiii.

Creatorul nu are nevoie de nimic altceva decat de bunavointa. El ne va invata totul intr-un fel minunat, pas cu pas, cu grija, si cu iubire. Ni se cer doar lucruri simple, fara o intelepciune speciala. Trebuie doar sa ne dorim, si asta este destul.

Sa speram ca in orele ramase pana la inceperea Congresului ne vom incalzi inimile astfel incat sa intampinam corect oaspetii si sa dobandim ceea ce dorim. Apoi vom incepe sa facem o munca, complet diferita. Vom vedea a noua imagine a realitatii, si in spatele sau pe Creator. Atunci va fi foarte clar ca toate partile imaginii sunt conduse de o singura Forta, intreaga Natura.

Aceasta Forta este un camp comun care patrunde si umple totul. Suntem in interiorul unei retele inseparabile care pune in miscare fiecare persoana pana in ele mai mici detalii. Atunci vom putea lucra intr-un fel diferit, incercand sa ne alaturam acestei Forte care ne modeleaza in dezvoltare dinamica, amonie, fluxul care inseamna unitate. Pe acasta cale persoana este invata de sufletul sau.

Oricum, ne miscam in directia potrivita si ne aflam in prag. Sper ca de aceasta data vom avea succes. Simt asta prin dorinta din inimi. Chiar si cei care ni s-au alaturat in ultimii doi ani sunt pregatiti. Este uimitor cat de repede poate creste o persoana in aceste timpuri.

Din lectia despre Shamati din05.11.2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: