La timp pentru a preveni Boala

Întrebare: Nu este diseminarea cunoștințelor despre înțelepciunea Cabalei constrângere, deoarece, în orice caz, natura este încă în curs de dezvoltare prin noi  confruntări și conflicte. Asa a fost întotdeauna și asa va fi.

Răspuns: Desigur. Dar dacă vom continua să mărșăluim împreună cu natura, ne vom dezvolta sub presiunea durerii, a suferinței și a războiului.

Dar studiul înțelepciunii Cabalei face posibilă  vederea în viitor, la fel cum o persoană avizată, vede din timp  cu ajutorul „Razelor X”, în ce fel este cineva bolnav, și atâta timp cât boala nu a progresat, el o poate preveni.

Avem două opțiuni:

– Așteptarea până când „boala” este descoperită, iar acest lucru ar fi o astfel de patologie, din care nu există scăpare, toată lumea va ridica mâinile și va spune: „Din păcate, nu putem face nimic cu acești evrei. Poate că ar trebui să fie distruși.”

– Sau vedem încotro ne îndreptăm, și astfel, rezolvăm din timp  toate problemele noastre și cele ale lumii. O persoană înțeleaptă vede departe, așa cum se spune, „Omul înțelept, are ochii în cap” (Eclesiastul 2:14).

Din  KabTV  „Confruntarea. Cum funcționează în realitate” 10/28/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed