Lăsați ca Lumina să ne conecteze

942Întrebare: Cum ne putem stimula munca spirituală pentru a crește rezultatele pozitive?

Răspuns: Nu avem altă opțiune decât să ne unim și mai mult, până în punctul în care lumina va conecta toate distanțele interne, pe care vrem să le anulăm între noi. Va veni și o va face și trebuie să ne întrebăm: „Lasă-mă să fiu absolut unit în interior cu prietenii mei”.

În acest caz, dacă distanțele dintre noi se micșorează, formăm un singur corp comun, o singură dorință comună, în care se dezvăluie Creatorul. Și acest lucru este realizabil pentru că nu noi o facem. Trebuie doar să ne rugăm ca Lumina să ne unească în aspirațiile noastre comune pentru această stare.

Deci, haideți să ne convingem, să ne sprijinim și să ne inspirăm reciproc că acest lucru este posibil.

Aceasta este trecerea de la o lume la alta. Fiind în lumea noastră, în mod natural nu ne putem imagina cum să conectăm totul într-un singur întreg. Acest lucru este de neatins în lumea corporală.

Dar când cerem din lumea noastră, Lumina ia în considerare stările noastre și ne ridică la următorul nivel în care există cu adevărat proprietatea dăruirii, iubirii și conexiunii dintre părțile rupte ale unui suflet (care suntem noi). Noi putem sa facem asta.

Să încercăm împreună. Mai avem timp să realizăm aceste oportunități și să le implementăm. Și o vom face!

KabTV „Videoconferința”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: