Lasati conventia interioara sa inceapa!

Întrebare: Ce poti spune despre starea noastră acum cand aproape două săptămâni au trecut de la încheierea convenţiei in care am descoperit viata adevarata?

Răspuns: Intregul nostru grup, „Kli-ul lumii,” trebuie să se trezească şi să înţeleagă că această întreagă ceaţă în care ne-am găsit după convenţie ne este dată intentionat şi nu putem face nimic pentru a-i rezista. Fiecare persoană o simte în propria sa formă şi in momente diferite.

Unii oameni sunt încă într-o stare inaltata, chiar dacă s-ar putea sa nu fie tocmai legati de scop, în unitate cu ceilalţi. Dar senzatia in sine a rămas. La urma urmei, exista un motiv care a cauzat senzaţia şi există sentimentul actual ca mă simt bine. Şi am uitat deja de ce mă simt bine, dar rămâne în continuare senzaţia plăcută.

Se răceşte treptat, din ce in ce mai mult, cum ar fi de-a lungul a 4 nivele, întorcandu-se la starea anterioară. La inceput am fost foarte inspirat de scop, apoi pur şi simplu de a fi conectat la grup, apoi din realizarea unui fel de succes la convenţie, iar la sfârşit pur şi simplu am rămas cu senzaţia că mă simt bine înca, până cand si acest sentiment dispare.

Mai întâi de toate, trebuie să pretuim toate aceste etape, care sunt necesare pentru a construi o noua dorinta. Şi noua dorinţa trebuie să fie astfel încât vom începe să trăim în aceiaşi intentie, în aceeasi senzatie tot timpul, iar aceasta va deveni starea noastra constanta!

Dacă la convenţie am atins acest lucru printr-un atac, o evadare prin: dans, diferite evenimente şi cantece fara sfarsit, atunci acum trebuie sa obtinem aceeaşi stare pe plan intern, în linişte. Trebuie să simt această stare in mod introvertit, in interiorul meu şi aceasta va fi convenţia mea.

Poate că vom ajunge în curând acolo şi vom organiza convenţiile tocmai în acest mod: fără a spune nimic timp de trei zile, fără a face nimic în afară de intenţiile interioare si sa devenim impresionati si inspirati doar prin a ne vedea unul pe altul. Şi după aceea, nu va trebui nici macar sa ne vedem unii pe alţii, şi, astfel, vom ajunge treptat la realizarea adevărata în care nu vom avea nevoie de cuvinte, vedere, auz, sau dansuri şi îmbrăţişari. Să avansam spre asta.

Dar acum trebuie sa ţinem o convenţie in interiorul nostru, astfel încât aceasta sa devina starea noastra permanenta- calm, liniştit, cu o atitudine mai serioasa si mai interna.

Din partea a 2-a a Lecţiei zilnice de Cabala 19/12/11, Talmud Eser Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed