Lasati Lumina sa-si faca munca ei

Intrebare: Cand Lumina ma schimba, voi dori in mod natural sa actionez in beneficiul altora?

Raspuns: Vei fi diferit. Nu vei avea nici cea mai mica dorinta de a castiga ceva pe cheltuiala altcuiva.

Intrebare: Atunci, cum voi putea sa tin cont de toti cei sapte miliarde de oameni din lume?

Raspuns: Nu-ti fa griji. Dorinta nu vine fara intelegerea si posibilitatea de a o realiza. Dorintele se nasc din sistemul care este deja introdus in tine si se reveleaza acolo. Tu esti deja incorporat in sistemul celor sapte miliarde de oameni, atat mental cat si emotional, asa incat vei fi capabil sa faci calcule corecte in scopul obtinerii binelui comun. Imagineaza-ti doar ce vas primesti!

Pana atunci, tot ceea ce faci va avea rezultate distructive. De aceea liderii lumii nu pot gasi un sistem economic nou. In fond, ei nu poseda un model intern al societatii umane conectate intr-un mod nou. De aceea ei nu stiu ce sa faca: sa ridice rata dobanzii sau sa o scada, sa ceara achitarea datoriilor sau sa le stearga?

Mai intai trebuie doar sa dorim sa ne conectam. Prin aceasta noi vom permite Luminii sa ne conduca in directia corecta. Apoi volumul de activitate nefolositoare din lume se va reduce gradual, iar noi vom incepe sa ne conectam usor, avansand catre un consum echilibrat, fara razboaie si teroare. Trebuie sa lasam Lumina sa-si faca munca sa. Nu exista alta alternativa. Noi nu putem face nimic singuri.

Intre timp, totusi, nu permitem intrarea Luminii, nu o obligam sa lucreze, iar rezulatul este acela ca societatea arata asa cum este in prezent.

Din partea a cincea a  lectiei zilnice de Cabala 10/23/2011, “Pacea in lumea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: