Leacul pentru moarte de la Jeff Bezos

294.3La ştiri(Mecanici populare): „Se pare că Jeff Bezos are planuri să înșele moartea.”

„Se pare că fondatorul și fostul CEO al Amazon a făcut o investiție în Altos Labs proaspăt lansat, un startup biotehnologic axat pe „programarea de întinerire celulară pentru a restabili sănătatea și rezistența celulelor, cu scopul de a inversa boala, pentru a transforma medicina”… Cu sprijin de 3 miliarde de dolari în prima zi, Altos Labs a dat startul cu ceea ce ar putea fi cea mai mare rundă de finanțare pentru o companie de biotehnologie, potrivit Financial Times of London.

Răspunsul meu: Desigur, îi pasă de asta. El va avea grijă de el însuși.

Întrebare: Ce părere aveți despre această aspirație a oamenilor? Probabil că o explică frumos: „Vreau ca oamenii să trăiască mai mult” și așa mai departe.

Răspuns: De ce trebuie oamenii să trăiască mai mult?

Comentariu: Omul vrea să trăiască mai mult.

Răspunsul meu: De ce? El nu știe. Dar el vrea. Lasă-l să răspundă mai întâi la întrebarea: „De ce ai nevoie?”

Să spunem că am elixirul vieții. Luați o picătură și veți trăi încă 100 de ani. Atunci vei veni din nou la mine. Si apoi, ce? Cum îl va ajuta acest lucru pe un astfel de Mefistofel?

Întrebare: Credeţi că mâna unei persoane nu va tremura atunci când ia această picătură pentru a trăi mai mult? Sau chiar vreţi ca mâna lui să tremure și el să se gândească: „De ce? Ce-mi va da asta?”

Răspuns: Instinctul de a trăi este foarte puternic. Dacă știu că acum sunt responsabil de viața și moartea mea, atunci cred că toată lumea va fi de acord pentru încă o rundă.

Întrebare: Să trăiești mai mult, să suferi pentru încă o rundă?

Răspuns: Doar teama de moarte, inevitabilitatea ei și necunoscutul vor face o persoană să trăiască. Adică nimic bun.

Întrebare: Vrei să spui că frica de moarte va face o persoană să trăiască și nu scopul vieții?

Răspuns: Este firesc. Ce scop al vieții? Nu există niciunul. Scopul vieții unui om obișnuit este să scape de moarte. De ce? „Pentrucă mi-e teamă”.

Întrebare: Cum ar trebui să fie?

Răspuns: Am văzut mulți bătrâni, bătrâni care sunt de acord cu moartea: „Acum mă voi culca și nu mă voi ridica, și este bine”. O persoană se satură de viață. De ce să continuăm același lucru mâine și poimâine și din nou?

Întrebare: Dacă găsești scopul vieții, atunci este justificat să trăiești din ce în ce mai mult? Am găsit scopul vieții, vreau să-l ating.

Răspuns: Atunci, firește, ai toate stimulentele. Dacă scopul tău în viață justifică prelungirea vieții, prelungește-o. Vino la casierie, scrie o cerere și ia elixirul.

Întrebare: Scopul vieții ar trebui să fie de neatins? Foarte ridicat? Sau vorbim chiar și despre un scop obișnuit al vieții?

Răspuns: Scrie o cerere și vom vedea. Vom lua o decizie. Să-i dăm doi ani sau 20 de ani. Sau poate 200 de ani.

Întrebare: Pentru ce scop al vieții aţi aproba personal 200 de ani și aţi oferi elixirul? Spuneţi, cineva a venit la dvs. și a spus: „Am un astfel de scop al vieții”.

Răspuns: Nu aș da nimic nimănui. Absolut nimic pentru nimeni. Orice ai avea, respectă acest termen.

Întrebare: Ce scop acceptați ca scop al vieții?

Răspuns: De a putea face mai mult pentru oameni. Acest lucru nu este ușor. Să ajungi la o astfel de decizie și apoi să o implementezi. Sper că vom avea suficient timp!

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 2/10/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: