Legat de rugǎciune

Întrebare: Cu privire la rugǎciune: În primul rând, trebuie să cer; în al doilea rând, trebuie să cer precis; în al treilea rând, trebuie să cer pentru prieteni iar în al patrulea rând trebuie să cer cu recunoștință pentru Creator. Mǎ simt complet neputincios, ca şi când cineva a pus pe mine o greutate mare. Nu ştiu ce sǎ fac……

Rǎspuns: Totul va reveni la normal. Conectaţi-vǎ împreunǎ şi veţi vedea cǎ este un singur sentiment, nu e divizat în pǎrţi. Reflectaţi atent. Veţi vedea cum se conecteazǎ împreunǎ.

Orice realizare spirituală constă din două proprietăți opuse și astfel suntem întotdeauna nedumeriţi, lipsiţi de înțelegere: „Este așa sau nu?” Nu le poți compara în tine până când  conexiunea între dorinţa de a dǎrui şi dorinţa de a primi este formatǎ în voi. Ecranul este întotdeauna soluția! Gândiți-vă la această contradicție tot timpul și totul se va lega.

Întrebare: Dar în ce direcţie ar trebui să mă îndrept acum?

Rǎspuns: Doar spre unitatea cu prietenii. Mǎ gândesc la această contradicție, lucrez la unitatea cu prietenii, numai în interior. Dacă am fi continuat aceste ateliere de lucru, aţi fi rezolvat rapid aceste probleme. Aveți posibilitatea să le rezolvaţi  împreună cu prietenii, dar înǎuntru lor. Centrul grupului este locul unde toate problemele lumii sunt rezolvate.

Din Congresul de la Kharkov „Unindu-ne pentru a ne înǎlţa” 8/19/12 Lecţia 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: