Limbajul Ramurilor Care Conecteaza Lumile

Intrebare: In conformitate cu descrierea „limbajului ramurilor”, care defineste relatia dintre radacina si ramura, rezulta ca acestea sunt anumite forte sau chiar campuri care conecteaza diferit stari.

Raspuns: Un camp de energie este o stare anumita. Intr-adevar, limbajul ramurilor conecteaza campul sau domeniul primirii cu cel al daruirii. Fiecare cuvant  urmareste sa indice, calea de la o stare la alta si sa ne duca de la o stare la urmatoarea.

Rezulta ca limbajul ramurilor nu ofera explicatii pe un singur plan, indiferent daca este in aceasta lume sau in cea superioara, adica in planul primirii sau in planul daruirii. Mai degraba va arata calea,  ca si cum v-ar trage de-o parte, dorind sa va duca de la starea de primire catre cea de daruire.

Principala diferenta a acestui limbaj este ca ne poarta la alt nivel, in timp ce toate celelelalte limbaje raman in acelasi plan si nu declanseaza o ascensune catre urmatorul nivel. Limbajul ramurilor este numit astfel deoarece aspira sa va ridice de la ramuri la radacini. El este construit asemeni unui lift sau unei macarale. De aceea el arata catre radacina spirituala si detine de asemenea cifrul sau complet: TANTA (Taamim-Nekudot-Tagin-Otiyot),  datele interioare ale radacinii.

Din partea 3 Lectia Zilnica de Cabala 7/11/2011, Studiul Celor Zece Sfere

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: