Lipiți-vă de Creator

594Întrebare: Întrebare despre adevăr. Unde se află?

Răspuns: Adevărul este cea mai bună stare a creației pentru că, în ceea ce privește creația, putem vorbi. Starea perfectă a creației nu poate fi decât în ​​deplină echivalență cu Creatorul.

Dacă luăm, de exemplu, o folie și începem să o aplicăm pe o statuie, atunci echivalența completă, forma completă, forma absolută pe care o va lua folia atunci când este îmbrăcată complet pe statuie va fi adevărul, realitatea. Cam asta este starea lui.

Întrebare: Înseamnă că noi, îmbrăcați pe Creator, suntem adevărul? Atunci, trebuie să știu ce este Creatorul?

Răspuns: Desigur! Ce este Creatorul. Trebuie să obțineți un anumit element al adevărului pentru a măsura totul în legătură cu acesta.

Întrebare: Dar ce este? Ce înseamnă că mă îmbrac pe El?

Răspuns: A fi îmbrăcat pe Creator înseamnă echivalență completă cu Creatorul. În raport cu noi, nu putem da acesteia alte definiții practice.

Întrebare: Ce este Creatorul?

Răspuns: Calitatea dăruirii și a iubirii care emană din egoismul meu absolut. Este atunci când egoismul nostru complet, creat precis de Creator, este în totalitate, în deplină măsură, precum Creatorul.

Întrebare: Egoismul nostru devine material?

Răspuns: Da, devine o folie îmbrăcată pe imaginea Creatorului.

Întrebare: Îmi iau egoismul și încep să-l lipesc de Creator pentru a deveni ca El?

Răspuns: Da, parte cu parte. În acest fel, tragi concluzia că, în principiu, acesta este singurul lucru de care ai nevoie.

Întrebare: În ce se transformă egoismul meu? În ce se transformă folia dacă se lipește în așa fel?

Răspuns: În forma Creatorului. De aceea ești numit Adam — ca și Creatorul. Adică acest material din care ești creat, trebuie să-l pui pe Creator.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 07.03.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: