Lipsa de împlinire a unei femei

Cabala şi femeile

O perspectivă asupra căutării interioare și dezvoltării spirituale a femeilor

O lipsă de împlinire la femei are o rădăcină spirituală și poate fi satisfăcută doar prin spiritualitate.

Nu este un secret pentru nimeni că în lumea noastră femeile suferă mai mult decât bărbații. Fiecare femeie, fie că este o regină sau o femeie din Africa tribală, este oarecum nemulțumită de viața ei; are unele dificultăți, se simte dependentă sau este cumva neîmplinită. Ea vrea mai multă căldură și iubire, tânjește după mai multă simpatie și sprijin.

Nu înseamnă că lumea este construită astfel. Această lipsă interioară de împlinire este încorporată în natura femeii și deoarece motivul rezidă în spiritualitate, poate fi rezolvată doar prin spiritualitate. O femeie nu va fi niciodată pe deplin satisfăcută sau împlinită decât prin atingerea spirituală.

Vedem cât de profundă este lipsa unei femei în comparație cu cea a unui bărbat din lumea noastră. Un bărbat primește plăcere doar privind o femeie. Ce femeie obține plăcere doar privind un bărbat? Un bărbat are plăceri multiple: fotbal, femei, bere, TV și aventuri. O femeie își dorește ceva mai profund decât atât.

Cabala explică de ce lumea noastră este construită astfel. Se spune că în spiritualitate femeia este cea care simte mai întâi lipsa de împlinire. Ea trebuie doar să o formuleze corect și să o folosească pentru a propulsa un bărbat să atingă obiectivul spiritual, să atragă Lumina de Sus și să i-o aducă.

În prezent, nu înțelegem pe deplin cum funcționează totul. Dar sarcina noastră este să urmăm recomandările cabaliştilor şi să le lăsăm să ne deschidă ochii. Vom vedea apoi cum această mare lipsă pe care Creatorul a dat-o femeilor din această lume – disperarea și anxietatea ei, lipsa ei de satisfacție, sprijin, securitate, lipsă de căldură și iubire – cum toate acestea pot fi folosite într-un mod intenționat pentru a atinge scopul spiritual. De acolo vine Lumina și umple toate lipsurile pe care le simte o femeie.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed