Locul unde îl descopăr pe Creator

Întrebare: Dacă în timpul lecției, o persoană simte furie și ură față de prieteni, cum poate construi intenția direcționată către unitate?

Răspuns: Mai întâi, cineva trebuie să se vadă el însuși în asta. Apoi, trebuie să-și închipui o imagine corectă: eu și Creatorul suntem poziționați la poli opuși și între noi este grupul. Îmi formez atitudinea față de grup până când îl văd pe Creator în el. Într-adevăr, acesta este Locul în care îl revelez pe El și Lumea Superioară.

Pe de o parte, pentru a mă unii cu prietenii pot supune grupul la critici: efortul nostru nu este suficient de unit. Dar pe de alta, cum pot fi sigur că nu arunc sau acopăr cu murdăria egoismului prietenii?

Îl văd din feedbak-ul lor, de cum au ridicat ei importanța scopului în ochii mei. Apoi, fiind îmbibat cu importanța scopului, mă întorc la grup pentru a găsi Lumina Înconjurătoare (Ohr Makif) care Reformează între noi.

Mulțumită impactului Luminii, eu sufăr transformări și mă întorc din nou către prieteni pentru a revela Creatorul dintre ei. Aceasta pune capăt ciclului inițial al analizei mele. Apoi, următorul Reshimo (genă spirituală) se trezește și o nouă rundă începe.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala 10/28/10, The Zohar, Introducere, “Trandafirul”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: