Lucrați la egoism

Întrebare: Există așa-numitul efect Ringelmann atunci când, pe măsură ce crește numărul membrilor grupului, contribuția individuală medie scade.

Să spunem că noi doi putem ridica câte 100 de kilograme. Dacă suntem împreună, ridicăm mult mai puțin și dacă suntem opt, atunci vom ridica aproximativ 50% din ceea ce poate ridica toată lumea. Aceasta se numește lene socială.

Mai mult, cu cât este mai mare numărul din grup, cu atât mai mult se manifestă acest efect. Cum pot fi utilizate aceste date pentru a uni grupul?

Răspuns: Trebuie să le arătăm oamenilor cât de egoiști suntem și cât de mult trebuie să ne dedicăm în totalitate ascensiunii generale pentru a ridica în cele din urmă complet tot ce putem.

Comentariu: Oricum, când suntem în grupul zece și ne dați o sarcină, dar eu personal nu sunt responsabil pentru implementarea acesteia, activitatea mea scade.

Răspunsul meu: Acest lucru se întâmplă deoarece vă bazați pe ceilalți și așteptați ca ei să o facă. Aceasta este legea

Este necesar să lucrăm la egoismul nostru, astfel încât fiecare dintre noi să dorească să o facă singur, chiar dacă sarcina este concepută pentru cinci persoane. Apoi, veți obține un rezultat mult mai bun decât înainte.

Din „Abilități de comunicare” KabTV, 25.09.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: