Lucrați pentru toată omenirea

582.03Comentariu: Astăzi, multe țări se confruntă cu problema legată de iminentul șomaj în masă. La urma urmei, acesta este un strat imens de oameni care vor trebui sprijiniți.

Răspunsul meu: Este deja de lucru pentru ei: să învețe cum să se adune într-un singur colectiv, cum să fie mulțumiți cu exact ceea ce este necesar pentru existență în corporalitate și în spiritualitate, să se unească unul cu celălalt în iubește-ți aproapele ca pe tine însuți, și în această mișcare prieten la prieten, să înceapă să înțeleagă forța superioară.

Deci, există de lucru pentru toți în a se uni. Este mai bine dacă este împărțit într-un număr mare de indivizi. Cred că oamenii trebuie să facă exact asta. Prin urmare, cel mai important lucru este munca socială, care ar trebui să fie efectuată cu toată lumea.

Întrebare: Ce beneficii va vedea elita din această muncă a maselor?

Răspuns: Elita, desigur, trebuie să se reorganizeze. Vor fi mult mai multe probleme până când, delirând cu dorința de profit, putere, confort, susținându-se reciproc, creând așa-numitul „Hollywood” și așa mai departe, nu vor trece la realizarea răului naturii lor, lipsa de valoare a existenței lor.

Cred că pentru asta trebuie să le arătăm că se înșală. Ei nu numai că distribuie droguri maselor, dar, în principiu, sunt ei înșiși sub drogul bogăției, puterii și a târgurilor de vanitate.

Trebuie să-i scuturăm cu faptul că viața lor este temporară, fără valoare. Ei bine, vor trăi cu 10 până la 20 ani mai mult decât restul, și apoi ce? Putrezesc? Aici li se oferă ceva complet KabTV, pentru a-și schimba falsa libertate, putere și vanitate cu eternitatea și perfecțiunea.

Din „Provocările secolului 21”, 24.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed