Lucrul principal este viața după operație

Întrebare: Cum putem să ne obișnuim cu urcările și coborârile care iau forme diferite de fiecare dată, pentru ca noi să putem rezista la ”orice, dar nu părăsi calea”?

Răspuns: Dacă o persoană vine la lecții în fiecare zi, ia parte la diseminare și este conectată cu prietenii, atunci singurul lucru de care are nevoie este persistența.

Există stări în care o persoană este total detașată, ea pare să fie la lecție fizic, dar cu adevărat, ea nu este acolo. Chiar la muncă, ea merge într-un mod absent. Un obicei este foarte important: trebuie să investiți în diferite moduri pentru a reuși. Pentru o persoană care vrea cu adevărat să progreseze, este nevoie să se căsătorească cu cineva care împarte același interes cu privire la scop, care întărește legăturile sale cu grupul. Toate acestea îl întăresc, îl obligă și nu lasă animalul său să scape.

Lucrul principal este de a continua. Lumina Superioară ne organizează diferite stări și trebuie să fim răbdători și să așteptăm până ce toate aceste stări trec, accelerându-le cât de mult putem. Accelerarea acestor stări schimbă atitudinea noastră cu privire la ele, ceea ce înseamnă că eu văd deja stările pe care le traversez într-o lumină diferită, și mă apropii de ele ca fiind stări de dorit.

Îmi amintesc cum o dată, am alergat în sala de operație și m-am întins pe masa de operație pentru ca să fiu operat cât mai curând posibil, deoarece mă simțeam foarte rău după un accident de mașină în care am fost implicat. De obicei, pacientul este adus pe o targă și transportat pe masa de operație, dar eu m-am grăbit. Eram atât de nerăbdător să am această operație, deoarece aveam dificultăți de respirație, pentru că plămânii mei erau plini de sânge.

Noi trebuie să simțim dorința de a fugi spre siritualitate, atunci nu vom mai acorda atenție la ceea ce se întâmplă, pentru că viața după asta este mult mai importantă. Apoi, devenim spectatori privind criza prin care trecem dintr-o parte. Înțelegem coborârea în care suntem, o măsurăm, o studiem, o examinăm. Puțin câte puțin, vom începe să ne raportăm la dorința noastră de primire ca un loc de muncă, deoarece vom decide ce să facem cu el.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala din 09.04.2014, Shamati 54

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: