Lumea după Congres sau mingea este în curtea noastră

Întrebare: Vreau, cu adevărat, ca lumea să fie un loc mai bun după Congres, un loc unde nimeni nu profită de nimeni, unde nu există nicio durere, contul meu bancar este în regulă, viaţa este bună: Este posibil?

Răspuns: Cred că acest lucru stă în puterea noastră. Imaginează-ţi că mulţi dintre prietenii noştri din întreaga lume se unesc în jurul acestui Congres. Sunt oamenii care au scântei spirituale, particulele Lumii Superioare. Dacă le unim pe toate, putem face orice!

Deoarece lumea noastră este mineral, ea nu are puterea de a schimba ceva. Acum, când asta devine clar, vedem că nimeni nu poate gestiona lumea şi nimeni nu ştie cum să o gestioneze. Acum un secol sau două puteam să o facem, deoarece ego-ul nostru nu era atât de dezvoltat şi nu puteam schimba modul în care să-l utilizăm. Acum, aceasta a devenit imposibil. Ego-ul este închis, rotund şi nicio persoană în lumea noastră nu ştie ce să facă cu el. Doar noi putem profita de faptul că a devenit rotund, ceea ce înseamnă conectat şi legat cu ceilalţi, în timp ce egoiştii nu pot, deoarece ei sunt separaţi.

Deci, când lumea devine globală, conectată puternic şi interdependentă, toată lumea este disperată şi nu ştie ce se întâmplă. Vedem că ei nu pot gestiona sisteme financiare, nu pentru că nu ar avea destule cunoştinţe, ci pentru că regulile în această lume s-au schimbat. Conexiunea integrală, sistemul analogic dobândit acum, nu va lăsa un individ sau grup egoist să gestioneze ceva. Numai dacă stabiliţi un sistem analogic între mai multe persoane puteți schimba lumea într-un anume fel, folosindu-l ca un tablou de comandă.

Egoiştii nu pot face asta. Numai noi putem şi asta include şi contul bancar.

Deci, totul este în mâinile voastre. Dacă ne cereţi să ne conectăm cu voi, veţi putea vedea cum se va întâmpla. Nu este mistic sau magic, ci legile spirituale reale, ceea ce înseamnă deasupra lumii noastre. Dacă schimbaţi în mod pozitiv modul în care sistemul funcţionează, veţi vedea în ce punct lucrurile se schimbă în lumea corporală, deoarece lumea noastră este rezultatul forţelor spirituale.

Nimic nu se întâmplă izolat. Totul este gestionat de o forţă interioară la care aveţi acces. Astfel, înţelegeţi de ce avem nevoie de suferinţă în această lume, inclusiv un overdraft pe contul curent şi tot ceea ce se întâmplă în lume. Totul este menit să ne trezească, să ne ridice spre forţa superioară, chiar dacă în scopul de a gestiona viaţa personală. De la înălţimea aceste forţe, putem, cu adevărat, face ceva, dar, dacă nu facem, problemele şi necazurile din lumea aceasta vor creşte. Prin urmare, mingea este în mâinile voastre.

 

Pregătirea pentru Congresul New Jersey, 10.05.2013

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: