Lumea există datorită femeilor

587.01Întrebare: Ce atrage bărbații către femei?

Răspuns: Multe lucruri. Depinde ce preferințe au bărbații. În funcție de ei, ei caută împlinirea corespunzătoare la femei.

Dar în principiu, o femeie este o persoană de neînlocuit în societate, datorită căreia aceasta există. Bărbații ar putea trăi liniștiți în pădure, să stea lângă foc și să fumeze, iar o femeie îl obligă pe bărbat să construiască lumea.

Întrebare: Dar când un bărbat alege o femeie chiar și pentru o relație de scurtă durată, el nu crede că ea salvează lumea. Ce îl atrage la ea?

Răspuns: În principiu, un bărbat nu este capabil să existe fără femei. O femeie poate fără bărbat, dar un bărbat nu poate fără femeie.

Întrebare: În ce sens nu poate exista fără ea? La urma urmei, poate găti singur o masă, își poate duce hainele la spălătorie sau le poate spăla.

Răspuns: Chiar și în lumea modernă, toate acestea sunt foarte dificile. Nu cred că acest lucru este posibil în sensul larg al cuvântului. O femeie însă, rezolvă totul, este obișnuită și poate avea grijă de ea însăși. Un bărbat nu poate avea grijă de sine!

Întrebare: Vreţi să spuneţi că are nevoie de o completare psihologică specială?

Răspuns: Psihologic, fizic și fiziologic – toate. Este imposibil să trăiești fără femei. Fără bărbați, însă, este posibil.

KabTV „Scurte Întrebări și răspunsuri” 06.01.2023

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed