Lumea începe noaptea

Tora, „Numeri” 35:28 – 35:29: Pentru că acela trebuie să şadă în oraşul său de scăpare până la moartea Înaltului Preot; iar după moartea Înaltului Preot trebuie să se întoarcă ucigaşul în pământul său de moştenire. Aceasta să vă fie rânduiala legiuită în neamul şi în toate locaşurile voastre.

Moartea Înaltului Preot este o schimbare a gradului/nivelului spiritual (Partzuf).

Înaltul Preot simbolizează Keter – capul Partzuf-ului. Așadar, când capul este schimbat, controlul asupra oricărui lucru se schimbă: oamenii, țara, etc. Totul o ia de la capăt, o schimbare a nivelului elimină trecutul și un nou nivel începe ca și cum ar fi de la zero.

Întrebare: Vor trebui oamenii să fugă în orașe de refugiați la următorul nivel, din nou?

Răspuns: Desigur, pentru că este necesar! Ceea ce indică Tora cu siguranță trebuie să se întâmple pentru că este inclus în sistemul global al egoismului. Este imposibil să corectăm natură noastră fără să existe crime, hoți, prostituție, certuri și alte probleme.

Egoismul trebuie să se manifeste pe deplin! Este imposibil fără acest lucru. Până la urmă, lumea începe din noapte (întuneric): „ Și s-a făcut seară, și s-a făcut dimineață, o zi.”

Din emisiunea de pe Kab TV „Secretele Cărţii Eterne” din 16.12.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed