Lumea intreaga este alaturi de tine

Intrebare: Daca in lumea spirituala intreaga realitate este in interiorul meu, inseamna ca sunt singurul lucru care exista. Asta ma inspaimanta pentru ca nimeni nu se doreste a fi singur pe lume.

Raspuns: Nu-ti fie teama, noi suntem in interiorul tau! In lumea spirituala descopar ca intreaga creatie este in interiorul meu, dar asta nu ii impiedica pe ceilalti sa simta la fel pentru ca fiecare persoana ii contine pe toti ceilalti.

De aceea ma numesc Adam (om), asemanator (Domeh) Creatorului, si in felul acesta tu si noi ceilati prieteni simtim. Daca incepi sa primesti forta conectarii ca fiind a ta, incepi sa iti simti prietenii ca o parte din tine. Asta e mai mult decat starea ta prezenta pentru ca este mai cu seama acum cand esti singur : esti inconjurat de egoisti care iti sunt absolut indiferenti.

Impreuna cu avansarea spirituala si apropierea reciproca dintre noi, toti incepem sa simtim ca Creatorul a umplut intreaga lume cu noi. Creatorul a umplut lipsurile dintre noi astfel incat am devenit unul in gandurile, dorintele si intentiile noastre. Deci nu esti singur !

Din  Portia saptamanala de Torah 11/12/2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: