Lumea virtuală a comunicării

962.3Întrebare: Dacă anterior, procesul de venire a noilor studenți în comunitatea ta consta în primul rând în faptul că oamenii se întâlneau fizic, se cunoșteau și se influențau reciproc, astăzi nu este cazul. Reduce gradul de conectare și impactul comunicării?

Răspuns: Cred că, dimpotrivă, este perceput mai clar și mai explicit.

Dacă, de exemplu, un prieten de-al meu este bolnav acum, atunci chiar simt că îmi lipsește ceva, adică s-a format în mine ceva care are nevoie de tratament, recuperare și completare.

Cred că grupul nostru mondial din lumea virtuală a comunicării, dacă se poate numi așa, a crescut în primul rând. Dacă odinioară eram 2.000, astăzi suntem deja 6.000 sau 7.000 prezenți clar la lecții sistematice și participând la viața comunității.

Dacă astăzi am face un congres virtual, all-inclusive, numărul participanților ar fi aproape de 10.000 de persoane. Vedem că o astfel de comunicare ne ajută. Nu obligă oamenii, ci dimpotrivă, nu îi constrânge. Vii oricând vrei, participi la lecții și discuti diverse subiecte prin intermediul comunicării pe computer.

Dar timpul a făcut totul. Prin urmare, trebuie să explorăm în mod activ spațiul virtual.

Comentariu: Este foarte posibil ca prin utilizarea tehnologiilor moderne să putem permite și o astfel de formă de dezvoltare a comunității dvs. ca o lume virtuală reală în care vom sta în aceeași sală purtând ochelari de realitate augmentată și vom studia împreună într-o sală de congres uriașă, doar așa cum facem astăzi stând în fața ecranelor computerelor.

Răspunsul meu: Nu este deloc o problemă. Astăzi îmi simt studenții din America de Sud până în America de Nord, pe întregul ambelor continente. Simt că studenții trăiesc în Africa, Australia și Asia, în absolut toate țările. Ei simt ca sunt cu noi.

Comentariu: Imaginați-vă o astfel de imagine în care alți oameni vor putea intra în această sală virtuală uriașă de congrese.

Răspunsul meu: Suntem deschisi tuturor. Nu ascundem sau închidem niciodată nimic. Și de ce? Sarcina noastră este să conectăm întreaga umanitate la asta.

KabTV “Lumea virtuala” 2/9/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed