Lumile Sunt Reflectiile Persoanei

Intrebare: Cum ajunge sa ia fiinta sistemul lumilor pure ABYA?

Raspuns: Dupa ce lumea Infinitatii s-a spulberat, a fost facuta corectia, si ca urmare din aceasta spargere au aparut lumile ABYA . Acest sistem a fost corectat de Lumina Inconjuratoare (Ohr Makif), cu alte cuvinte de Lumina care Reformeaza.

Apoi au fost corectate cele patru niveluri: de la nivelul zero pana la cel de-al treilea, insa nu faza patru, „inima de piatra”. Este imposibil sa o corectezi, si ea va deveni ratiunea ruperii. Deci ce se poate face? 

Pentru a revela in intregime aceasta faza, am adaugat un sistem special numit Adam. Acesta este al patrulea nivel al fazei a patra, care se va revela si corecta pe sine. Pe masura ce cream acest sistem, el se alatura lumilor pure ABYA. In acel moment Adam incepe sa primeasca Lumina prin ele. Spargerea sa divide lumile in pure si impure.

Nu exista lumi propriu-zise. Cele doua sistme exista doar in perceptia lui Adam care exista intre ele. Cu alte cuvinte, sistemele lumilor sunt formate intre voi si Creator atunci cand doriti sa ajungeti la El. Ele reflecta defectele voastre, obstacolele voastre de pe cale. Puritatea si impuritatea sunt legate de voi si nu exista in si prin ele.

 [81528]
Din partea a 4 a Lectiei Zilnice de Cabala  27/06/2012, “Introducere la Cartea Zohar”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: