Lumina ne va corecta

Am primit trei intrebari despre corectarea spirituala:

Intrebare: Ca student in Kabbalah, as dori sa experimentez in mod natural simtirea Creatorului, dar se pare ca cel mai important este de a fi in schimbare sau corectare, astfel incat dorinta mea sa devina daruitoare altora. Sunt nesigur de ceva. Simtirea dorintei de a darui altor persoane este experimentarea simtirii Creatorului, sau acolo este vorba de mai mult? Senzatia Creatorului seamana cu ceva “maret” sau cu euforia?

Raspunsul meu: Chiar inainte de dobandirea calitatii de daruire vei simti usor Creatorul, de la distanta.

Intrebare: Inteleg ca trebuie sa ai adanc in inima ta nevoia de corectare si sa te rogi ca aceasta sa se intample. Cu toate acestea, cu cat mai mult ma uit la oamenii din jurul meu si la acţiunile lor, cu atat mai mult ii urasc. De exemplu, ma simt astfel de fiecare data cand ei dau muzica tare, la 4 dimineata sau arunca tot felul de lucruri pe jos, sau sunt violenti unii cu ceilalti. Cum pot iubi o asemenea societate? Nu-mi place deloc, dar, pe de alta parte, exista nevoia de corectare.

Raspunsul meu: Ei nu o fac ca sa te chinuie pe tine. Creatorul face acest lucru, ca sa iti atraga atentia catre El!

Intrebare: Ce ar trebui sa faca cineva care nu are nicio dorinta, zi de zi in viata sa, cum ar trebui sa lucreze?

Raspunsul meu: Ar trebui sa castigi cele necesare pentru subzistenta ta, si sa lasi Lumina sa efectueze corectarea spirituala.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: