Luminile de trafic ale sufletului meu

Întrebare: Arată suferinţa zona ce trebuie corectată direct sau indirect?

Răspuns: Trebuie să încercăm să discernem cu exactitate ce cauzează durerea, adică ce aşteaptă Creatorul din partea noastră. Când ne vizitează un gând, o dorinţă sau o intenţie, şi nu este conectat cu dragostea de ceilalţi, ar trebui să simt imediat lumina roşie că se aprinde în mine.

Sunt gânduri, dorinţe şi intenţii unde aceast semnal este la început galben, apoi portocaliu şi în final roşu, ca un adevărat semn al dezastrului. Depinde de caz.

Dar ar trebui să văd asta ca şi cum mi-as dori să privesc totul cu dragoste, iar dacă nu este aşa, să vreau să mi se aprindă o lumină roşie. Apoi aş vedea o mare de lumini roşii în faţa mea. Asta mă face să inţeleg şi să devin conştient de condiţia mea reală, aşa încât să mă pot stăpâni şi să vreau să schimb toate aceste lumini în lumini verzi. Caut cum se face aceasta, şi de aceea, încep să lucrez cu Creatorul.

El porneşte lumina roşie în mine, iar eu o schimb în verde. În timp ce încerc să fac aceasta, caut de ce s-a transformat în roşie şi cum să o schimb. Despre asta este întreaga noastră muncă, traseul pe care ar trebui să îl parcurgem.

Din partea 1 a Lecţiei zilnice de Cabala din 5/9/11, Shamati #113

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: