Luptand cu umbra Holcaustului, Partea 5

De dragul viitorului comun

Intrebare: Cum este posibil ca in timp ce are o asemenea putere si o misiune atat de importanta, poporul Israel nici sa nu se gandeasca la implinirea sa?

Raspuns: Doar Intelepciunea Cabalei poate le explica misiunea lor, poporului Israel. Totusi, din pacate, societatea Israeliana si-a format o atitudine ostila sau cel putin una indiferenta fata de Intelepciunea Cabalei. Oamenii nu vor sa asculte sau sa inteleaga ce se petrece.

Prin urmare, sunt foarte ingrijorat de viitorul poporului Israel si a evreilor din intreaga lume in general din cauza amenintarii acelor forte ale raului care sunt gata de a fi revelate. La urma urmei, noi insine le dam aceasta oportunitate si cream baza pentru manifestarea lor.

Intrebare: Mi se pare ca Holacaustul nu este posibil in zilele noastre cand evreii au propria tara si armata.

Raspuns: Aceasta este o conceptie gresita deoarece observam cum toata Europa se inarmeaza impotriva Israelului. UNESCO, Natiunile Unite, si toate natiunile lumii ni se opun, si nimeni nu vrea sa aiba de a face cu noi.

Pana acum, pastreaza inca un contact cu noi pentru a primi tehnologii avansate din Israel, dar acesta este un fenomen temporar. Odata, natiunile lumii au decis sa ne permita sa cream statul Israel, dar astazi isi pot revizui dezicia si sa declare ca statul nu ar trebui sa existe. Daca il considera un ghimpe in corpul umanitatii, trebuie sa il lichideze daca nu aduce nici un beneficu.

Intr-adevar, astazi Israelul este centrul tuturor problemelor si creeaza cele mai multe stiri din presa. Prin urmare, trebuie sa actionam sa devenim un exemplu pentru toate natiunile lumii si sa le dam ceea de ce au nevoie de la noi: metoda conexiunii.

Daca nu vrem sa o facem, probabil ar trebui sa ne dispersam in diferite directii si sa ne imprastiem intre alte natiuni si sa nu asteptam pana cand suntem alungati de acolo sau pana cand cel mai mare lagar de concentrare din lume se va construit pe teritoriul statului Israel.

Trebuie sa vedem aceasta situatie in lumina adevarata si sa nu ne pacalim de ceea ce au facut natiunile in urma cu optzeci de ani, cand ne-au asigurat ca totul va fi bine si ca nu exista nici un pericol.

Avem foarte putin timp sa decidem ceea ce facem. Daca nu acceptam intelepciunea Cabalei ca si metoda de conectare, nu avem nici un viitor pe aceasta planeta. Mai mult chiar, problema se pune daca mai exista viitor pentru umanitate.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: