Marijuana pe baza de prescripţie medicala

Comentariu: Ministrul israelian al sănătatii, Iacov Litzman, a anunțat că în șase luni medicii din Israel vor fi abilitaţi să ofere retete pentru marijuana, fără autorizarea Ministerului Sănătății. Astăzi doar 36 de medici au voie să facă acest lucru, dar în cazul în care legea este adoptată, oamenii vor fi putea sa obțina marijuana pe baza de prescriptie medicala in farmacii obisnuite.

Este interesant de observat că oamenii din Rusia sunt judecați pentru infracțiuni legate de droguri.

Răspuns: Este o chestiune de luni înainte ca același lucru sa se întâmplă în Rusia.

Întreaga lume merge în această direcție.

Acum cativa ani, când a început campania împotriva fumatului, am avertizat că prin interzicerea fumatului guvernele vor încuraja consumul de droguri. Dă-i unei persoane o bucată de pâine, un pahar cu apă și o țigară și el este fericit. Indobitocit, va viziona programe TV, fotbal, telenovele, etc.

Omul trebuie să fie satifăcut, pentru a nu fi rebel, să nu facă zgomot, și nu va obiecta faţă de guvern și de stat. Politicienii isi dau seama de acest lucru și satisfac astfel aceste mici solicitări și „au grijă” de oameni, aruncându-le firimituri atât timp cât acestia sunt liniștiti și lasa guvernul să preia controlul.

Întrebare: Credeți că autorizarea drogurilor este intenţionată pentru a face ca omenirea sa fie obedientă?

Răspuns: Desigur, acest lucru va continua până când numărul populației mondiale va scădea treptat de la șapte miliarde pâna la, să zicem, un miliard. Când oamenii nu vor să mai aibă familii, și căsătoria devine lipsita de sens, omenirea se va micşora în termen de o generație, la cel puțin jumătate, și în termen de două generații de patru sau cinci ori. Deci, eu cred că, până în 2050 vor exista doar două miliarde de oameni pe lume.

Întrebare: Și motivul pentru asta va fi legalizarea drogurilor?

Răspuns: Nu. Motivul pentru tot ce se întâmplă este egoismul. Odată ce ajunge la limita creșterii sale, începe să se autodevoreze. Este la fel ca copiii din familii foarte bogate în care totul este permis și astfel devin sălbatici si nu știu ce să facă. Ego-ul este același. El se depășește pe sine și devine un monstru care îşi devorează propria coada. El nu are nici o rațiune.

Întrebare: Asta înseamnă că omul se umple în scopul de a uita? De asta are nevoie de droguri?

Răspuns: Desigur, nu e nimic de făcut legat de asta. Singurul răspuns constă în a educa oamenii.

Prin educare vom introduce forță pozitivă în lume, energia care echilibrează forța negativă, iar între aceste două forțe se poate exista într-o manieră clară, rațională şi corectă.

Avem foarte mult pentru ce să existăm – pentru revelarea următorului nivel de evoluție al nostru: universul, Ein Sof (Infinitul), lumea sufletelor, lumea plenitudinii și a eternitatii. Vrem să atingem toate acestea acum și într-un mod realist, iar dacă nu le atingem, pur și simplu luăm droguri deoarece în ele este mai bine să simţim nirvana. Ce avem în această lume? Am deschis ochii și ce văd? O lume din care vreau să ma retrag, să o uit?

Vezi cât de mulți oameni sunt într-o stare de detașare azi, atunci când sunt obligați să utilizeze antidepresive. Este atât de multa depresie. Li e întâmplă chiar copiilor și animalelor de companie, să nu mai vorbim de adulți.

Într-adevăr, omul nu își găsește nici un ro să mai existe în această lume, în special atunci când nu mai sunt pasionati de muncă, de a explora spațiul, de a realiza lucruri în viață, de a descoperi ceva nou, nimic. Când ne vom pierde interesul pentru sex si alimente nu ne va mai rămâne nimic altceva decât să ne deconectă cu ajutorul neantului chimic.

Întrebare: Sunteți pentru sau împotriva legii drogurilor?

Răspuns: Nu sunt nici pentru, nici împotriva ei. Toată lumea este condusă de egoismul nostru general. Atât legislatorii cat și dealerii de droguri, toată lumea funcționează cum îi forteaza ego-ul. Deci, dacă nu aducem forță pozitivă care echilibrează forta egoista negativă, vom pieri.

Din KabTV „Stiri cu Michael Laitman” 1/21/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: