Mecanismul ascensiunii

Intrebare: Ai explicat ca fiecare dintre cele 125 de grade ale ascensiunii, dorintele (linia de stanga ) si Lumina (linia de dreapta),  sunt presetate in prealabil si ca noi ne ridicam la gradul lor prin conectarea in mod corect cu ele. Cum este acest lucru realizat in practica?

Raspuns: Exista doua forte in natura: forta daruirii si forta primirii (plus si minus sau liniile de dreapta si de stanga). Amandoua sunt emanate de  Creator si treaba mea este sa construiesc din ele linia de mijloc.

Linia de stanga este de a primi si linia de dreapta este de a darui. Eu trebuie sa ma conectez cu ele prin plasarea rezistentei (R) sau a unui motor (M). Rezultatul actiunilor mele (munca rezistentei sau a motorului) este considerat ca suflet sau uman.

Sa presupunem ca am construit in mine insumi umanul in primul grad spiritual. Acum, ma confrunt cu urmatorul. Care este diferenta dntre umanul primului grad si umanul celui de-al doilea grad?

Trebuie sa cresc credinta deasupra ratiunii (daruire peste primire), sa creez un ecran care ne conecteaza pe toti, aranjeaza Kli-ul (vasul) in echivalenta cu Creatorul si sa atrag Lumina Inconjuratoare care ma va ajuta sa construiesc ecranul (conexiunea dintre liniile de dreapta si stanga).

Dorinta si ecranul trebuie sa fie echivalente cu Lumina. Cantitatea primirii in linia de dreapta trebuie sa fie egala cu cantitatea daruirii din linia de stanga. Daca dobandesc asta, ma ridic la un nivel spiritual mai inalt.

Din partea 1 Lectia zilnica de Cabala 22.09.2010, Ordinea de zi a Adunarii

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: