Mecanismul de încheiere a războiului

232.06Întrebare: În timpul războiului, societatea nu doar se dezvoltă, ci și regresează. Rănile care rămân după război durează foarte mult să se vindece. Este posibil să se accelereze cumva procesul?

Răspuns: Totul depinde de modul în care omul este trezit de Creator prin sistemul de forțe superioare și de modul în care reacționează la acesta. Poate fi rapid sau poate fi lent, dar, în principiu, procesul poate fi accelerat, se pretează la accelerare.

Întrebare: Puteți descrie cum poate avea loc un al treilea război mondial la nivel spiritual? Sunt aceste conflicte în interiorul dorințelor mele sau în relațiile dintre oameni?

Răspuns: Sper că va fi o relație între oameni. Ele vor începe și se vor termina între oameni și vor trece foarte repede, fără a se manifesta în nicio acțiune a lumii noastre.

Întrebare: Întotdeauna răspunzi la întrebările despre cum să oprești conflictul care a început și în sursele primare scrie: „Rugăciune”. Cum functioneazã? Este rugăciunea dorința mea interioară de a pune capăt războiului? Cum pornesc aceste mecanisme din natură și cu m se oprește războiul?

Răspuns: Te incluzi în sistemul superior și activezi linia de mijloc, între liniile din dreapta și stânga, cea care face media și echilibrează toate liniile opuse. În felul acesta realizezi calitatea de echilibru a naturii.

KabTV „Stări spirituale” 3/1/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed