Mediatorul dintre suflete și creator

Întrebare: Procesul de învățare și dobândire a abilităților integrale vizează schimbarea omului. Un student trebuie să realizeze o astfel de abordare a învățării încât să se simtă ca și cum ar fi într-un laborator în care se cercetează singur. Cum iei în considerare individualitatea fiecăruia? Există mii de studenți în fața ta, fiecare cu rapiditatea lui de a primi informații, propriile schimbări. Pe cine vă concentrați în timpul prelegerilor?

Răspuns: Pe nimeni. Sunt ghidat de câmpul comun al tuturor elevilor pe care îi văd și îi cunosc și pe cei pe care nu îi văd și nu-i cunosc, toate sufletele care trebuie să se conecteze între ele și cu Creatorul. Și eu sunt mediatorul care face acest contact între ei și Creator.

Observație: În educația integrală, omul trebuie mai întâi să înțeleagă o imagine generală, apoi să efectueze o analiză cuprinzătoare a fiecărui detaliu și apoi să le lege. Prin urmare, de multe ori te enervezi când încerci să explici imaginea de ansamblu și el începe să ceară câteva detalii.

Comentariul meu: Da, chiar mă deranjează. Este o abordare greșită a studiuliu.

Întrebare: În studiu, există trei etape ale stăpânirii materialului: cunoașterea, înțelegerea și realizarea. Cât timp, după părerea ta, poate dura transformarea cunoștințelor în realizare senzorială?

Răspuns: Este greu de estimat. Nu există reglementări de dozare pentru acest lucru.

Din „Abilități de management” KabTV 24/6/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: