Metoda împlinirii dorințelor

Comentariu: Recent s-a făcut un sondaj: “Crezi că doar dacă îți dorești ceva foarte puternic se va îndeplini?” Mulți au răspuns “Desigur că nu.” Aceia care cred în puterea infinită a minții și a conștiinței noastre susțin “Desigur.” Ei spun că este o metodă care îi ajută să își împlinească dorințele: să strige la univers să îi ajute. Ei o numesc manifestarea dorințelor prin vizualizare. Principiul vizualizării este legătura dintre forța nelimitată a gândurilor noastre și univers, care este gata să ofere cadouri oricui cere corect.

Răspunsul meu: Conexiunea cu universul este foarte ajutătoare. Este mai de ajutor decât conexiunea cu oamenii. Conexiunea cu universul este de ajutor dacă tu crezi că este reflecția ta. Dacă îți dorești să te impui în el și vrei să te exprimi în el, ceea ce este posibil, făcând astfel tu te anulezi în totalitate și te contopești cu el.

Apoi o contopire reală cu lumea, cu universul are loc, iar persoana simte că totul în jurul său este un sistem în care există și care pare că o susține și ea se poate reflecta pe ea însăși în el.

Ea începe să perceapă întregul univers, întreaga creație, întreaga lume, exact ca pe ea însăși. Ea simte că totul este ea, că întreaga sa lume interioară nu este exprimată prin întregul univers, prin stele, prin spațiu, prin planete, însă că totul este expresia atributelor sale interioare și astfel ea vrea să le simță pe toate ca pe o singură lume unită, integrată, eternă, ca pe expresia sinelui său corectat.

Dacă o persoană se adaptează pe ea însăși și se unește cu universul, ea începe să simță spiritul care umple spațiul, starea gândului că este întregul univers, deoarece întregul invers, planetele, spațiul, stelele sunt doar un gând. Aceasta este dovada sau expresia gândului creației în privința noastră. Dacă încerc să mă identific cu el, să mă conectez cu el, să mă unesc cu întregul univers, eu încep să percep sensul său interior și apoi mă pot conecta cu el.

Comentariu: O persoană aparent este făcută dintr-o ambalare de probleme, gânduri în care ea este îmbrăcată.

Răspunsul meu: Acesta este motivul pentru care noi spunem că noi trebuie să o facem într-o stare specială, gradual. Înțelepciunea Cabala ne învață cum trebuie să ne dezbrăcăm în fața universului și gradual să ne dăm jos îmbrăcămintea egoistă. Noi putem să dobândim că prin pregătirea într-un grup, acolo unde o persoană îi pune pe alții în locul său și astfel este gata să se identifice cu întregul univers. Este posibil. Pentru a face astfel noi defapt trebuie să lucrăm serios și să ne exersăm cu prietenii.

Noi putem să ajungem la nivelul în care putem să penetrăm universul prin conexiunea reciprocă cu oamenii. Pe cât de ciudat ar putea să pară, defapt este principiul de a “iubi prietenul tău ca pe tine însuti, care este cheia revelării universului.

Este muncă grea dar interesantă și emoționantă, fascinantă și specială. Asta este munca omului!

De pe KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 12/2/18

 

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed