Micul secret al evreilor

65Întrebare: Descoperirea Cărții Zohar și faptul că o studiem indică faptul că în umanitate a început un nou ciclu de dezvoltare?

Răspuns: Conform Cabalei, de la sfârșitul secolului XX omenirea a intrat într-o perioadă specială în care este obligată să schimbe paradigma dezvoltării de la primire la dăruire. Trebuie să punem în aplicare pe deplin principiul „iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”.

Totuși, nu avem nici puterea, nici dorința pentru asta. Ne ghidăm doar de nevoia de a evita suferința. Dacă, împreună cu aceasta, deschidem Cartea Zohar, atunci o persoană se va putea schimba atât de mult încât, în timp ce se află în lumea noastră, se va simți ca și cum ar fi în paradis.

Astăzi, există multe comentarii și explicații despre această carte disponibile în fiecare limbă. Există aproximativ două milioane de oameni în întreaga lume care studiază în sistemul centrelor internaționale de educație KabU. Prin urmare, avem experiența de a explica tuturor esența Cărții Zohar.

În trecut, ni s-a promis un viitor luminos și chiar îl vom putea implementa pentru că există o forță în natură care ne poate schimba. Comuniștii nu știau asta, dar evreii îl aveau ca micul lor secret. Astăzi le spun tuturor despre asta.

A venit vremea când omenirea trebuie să realizeze că trebuie să se schimbe, altfel nu are viitor. Prin urmare, Cartea Zohar este acum revelată și o putem folosi. Sunt sigur că toți vom fi fericiți.

Din emisiunea KabTV „Prim-plan – gena altruismului” 19.09.2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: