Mișcare cu doi stimuli

962.2Comentariu: Se spune în cartea Profeții că Iosua, împlinindu-și misiunea, lasă moștenire poporului să nu rateze niciun cuvânt din toate cuvintele bune ale Creatorului și să nu rupă legământul de a-I sluji, altfel vor dispărea din pământul pe care l-a dat Dumnezeu.

Aceste instrucțiuni și amenințări se repetă acolo tot timpul.

Răspunsul meu: Acestea nu sunt amenințări, ci o condiție, dezvăluirea formulei, că dacă faci asta, vei ajunge într-o stare bună, iar dacă nu, atunci într-o stare opus.ă Aceasta este o lege a naturii și așa funcționează la fiecare nivel, unul împotriva celuilalt.

Întrebare: Există întotdeauna un element de suferință în explicațiile tale. Și dacă nu începem să ne corectăm, atunci într-un fel sau altul se vor intensifica?

Răspuns: Este necesar. Trebuie să vorbim despre asta. Făcând corecții la nivel spiritual, vom înceta să simțim suferința la nivel animal.

Întrebare: Crezi că omul ar trebui să fie în mod constant speriat?

Răspuns: Nu trebuie să-i sperii! Trebuie doar să-l dezvălui! Din moment ce nu mai este un copil, ci un adult, trebuie să i se arate imaginea corectă a naturii și a societății.

Întrebare: Se poate mișca dacă este împins din spate de un stimul și să fie tras înainte cu o mică iluminare?

Răspuns: Da, ambele în același timp. Doar cu două forțe.

Această mișcare este foarte simplă. Singura problemă este implementarea. Ne vom mișca și sperăm că o vom implementa. În timpul nostru, știința Cabalei în sine este revelată de noi și în noi. Și atunci oricine vrea să o facă corect, totul va fi bine cu el.

KabTV „Secretele cărții eterne” 30.8.21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: