Misterul unificării masculinului și femininului, partea 15

294.4Întrebare: Știind cât de mare este egoismul masculin și cât de mult s-a întărit în procesul evoluției, vor salva femeile lumea?

Răspuns: Da, femeile vor salva lumea. Dacă vor, bărbații se vor apleca sub ele peste tot și întotdeauna.

Când vizitez diferite țări, comunități speciale și popoare, mă întreb mereu cine se ocupă de familia lor. Cine guvernează: o voce masculină („Eu sunt stăpânul!”) Sau o voce feminină?

Bărbatul răspunde: „Bineînțeles că eu sunt!” Dar de îndată ce soția lui îl privește, totul devine clar. Și așa este peste tot, în toate culturile. Acest lucru provine din rădăcina spirituală.

Femeile trebuie să ofere bărbaților direcția corectă în viață. La urma urmei, pot fugi oriunde, dar femiea, ca mamă, trebuie să îi controleze puțin în drumul către Creator. Bărbații au nevoie de ea.

Dacă nu ar fi femeile, bărbații ar face din această lume o cutie de nisip completă, sau numeroase trasee turistice, sau curse, fotbal, orice altceva decât o viață normală, cu dezvoltarea corectă. Prin urmare, partea feminină este foarte importantă, mai ales în Cabala.

Putem vedea cât de mult în ultimii 100 de ani femeia a început să avanseze, a devenit independentă, puternică, a pătruns în fața tuturor autorităților și așa mai departe. Toate acestea se datorează exact faptului că ne îndreptăm spre corectarea unei lumi în care puterea, puterea, calitatea și devotamentul femeii sunt necesare pentru a atinge cel mai înalt scop.

Deci, bărbați, ascultați femeile. În fiecare grup, încercați să creșteți cât mai mult puterea părții feminine. Femeile ar trebui promovate și să încerce să își exploateze consistența pentru a face grupul mai stabil.

Din „Fundamentele Cabalei” KabTV din 19.03.2019„Fundamentele Cabalei” KabTV 19.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed