Moartea este o tranziție către o altă stare

Întrebare: Înțeleg procesul de îmbătrânire care se termină cu moartea. Și ce rost are o moarte subită?

Răspuns: Faptul este că nu știm deloc ce cauzează moartea oricărei persoane. Acesta este motivat pentru care este foarte greu pentru noi să rezolvăm astfel de lucruri. La urma urmei, moartea nu este o consecință a vieții. Este o tranziție către o altă stare.

Întrebare: Care este motivaţia unei vieți scurte care ar putea dura câteva zile, luni sau ani? De ce ar trebui natura să nască un organism pentru ca acesta să-și oprească viața într-un timp scurt?

Răspuns: Natura nu judecă pe cineva după numărul de ani pe care îi trăiește. În el, există cu toții sub forma includerii într-un sistem comun, integral. În funcție de modul în care interacționăm în acest sistem, este mai mult sau mai puțin nevoie de prezența noastră. Pe baza acestui lucru, ne parcurgem viața și o terminăm. 

Întrebare: Spui că moartea este o tranziție la următoarea etapă a percepției realității. Natura o face pentru noi. Poate o persoană să o facă singură, conștient?

Răspuns: Da. Se spune: „Vedeți-vă lumea în timpul vieților voastre”. Vă puteți schimba natura ridicându-vă deasupra egoismului și incluzându-vă în forța superioară a naturii într-o asemenea măsură încât ajutorul materialului nu va mai fi cel mai important sau principal lucru determinant pentru voi.

Adică, înainte ca corpul fizic să moară, omul va fi deja în următoarea stare de conștiință.

Din „Era post-coronavirus” a KabTV 14.05.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: