Mobilizarea ca o “unitate specială”

Întrebare: Eu sunt responsabil pentru “o unitate specială” pentru diseminare în limba rusă. De la început, am ales un mare număr de persoane pentru asta, cu abilitatea de a se exprima bine şi cu caracteristici necesare pentru diseminare.

În cele din urmă, unitatea a fost reorganizată. Se pare că cele mai mari şanse de reuşită au fost prin oamenii care nu au deschis niciodată gura. Un fel de miracol s-a produs.

Răspuns: Absolut. Capacitatea de a exprima bine materialul nu spune nimic. Uneori, se întâmplă că oamenii calmi şi modeşti, care nici măcar nu ştiu să intre în legătură cu ceilalţi, ies să disemineze şi reuşesc foarte bine. Este incredibil, deoarece în mod special graţie lor, Lumina Superioară trece şi nu prin cineva care ştie cum să vorbească bine.

Prin urmare, toţi membrii grupului trebuie să se angajeze în diseminare, altfel nu va fi un grup, deoarece numai prin diseminare, este posibil să se atingă conexiunea între noi. Este vorba de o nouă metodă de conexiune, care apare ca urmare a necesităţii conexiunii, astfel că vom avea puterea de a convinge şi a corecta lumea exterioară. Grup este numit doar atunci când un pericol extern obligă pe toată lumea să se mobilizeze pentru a convinge publicul.

Din Cursul zilnic de Cabala, 25.08.2013, Întrebări şi răspunsuri cu Dr. Laitman

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: