Modul în care este dezvăluit adevărul

283.02Întrebare: De ce urmărirea adevărului, chiar dacă este greșit, este restricționată de cenzură? Practic, întreaga lume este cenzurată.

Răspuns: Întreaga lume este un câmp total egoist, angajat doar în plantarea buruienilor la nivel mineral, vegetal, animal și uman, încercând să creeze ceva din ele pentru a cuceri lumea, a câștiga, a o învinge și a o sparge. Este natural. Întreaga noastră lume este construită pe o natură complet diferită.

Dacă o companie creează un site web în care oamenii ar susține o direcție ideologică corectă a dezvoltării umane, atunci desigur, vor trebui să ajungă la Cabala.

Întrebare:: Ar putea exista dispute și opinii diferite?

Răspuns: Desigur. Pot exista dispute în dezvăluirea adevărului. Dar acestea sunt dispute nu despre cine are dreptate și cine greșește, ci despre ce este adevărul. Principalul lucru este să ai ideologia corectă. Nu contează pentru mine cine are dreptate sau greșeşte. Trebuie să aflăm legea naturii care este în afara ta și în afara mea.O examinăm cu atenție și ne străduim împreună pentru ea.

Întrebare: Știm că, cabaliștii din trecut au avut întotdeauna opinii diferite. Aceste dispute au avut ca scop identificarea unui nivel superior?

Răspuns: Desigur! Au încurajat foarte mult diferențele și varietatea opiniilor. Așa se dezvăluie adevărul. După cum se spune: „Adevărul se naște dintr-o dispută”. Dar nu din disputele care au loc în prezent în parlamentele diferitelor țări.

Din KabTV “Cabala Expres” 12/6/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed