Motivul pentru care știința nu folosește cunoștințele Cabala

202.0Comentariu: Informațiile despre crearea creației prin coborârea celor patru etape ale dezvoltării dorinței sunt disponibile lumii științifice deja de câteva sute de ani. Cu toate acestea, nimeni nu le-a folosit.

Răspunsul meu: Ce legătură are lumea științifică cu asta? Nu funcționează deloc cu aceste date.

Întrebare: Dar știința caută răspunsul la întrebarea cum a fost creată lumea. Există diverse teorii despre asta. În această cercetare sunt investite miliarde de dolari. Credeți că există posibilitatea ca în viitor să fie folosită teoria cabalistă?

Răspuns: În general este posibil, dar ştiinţa trebuie să ajungă într-un fel de fundătură pentru ca acest lucru să se întâmple. Apoi va începe să se reexamineze: unde ne-am împiedicat, unde am greșit sau am luat ca dată o ipoteză, care în general nu e viabilă?

Când oamenii vor începe să se întrebe dacă suntem pe calea greșită și să vadă că aceasta nu este calea naturii, ci calea egoismului nostru, atunci vor găsi în Cabala răspunsuri la întrebările lor.

Comentariu: Poate unul dintre motive este că vorbim despre nivelul de „uman”. Prin urmare, este dificil pentru știință să îl cerceteze. Știința are o modalitate relativ ușoară de a studia în mod specific natura minerală și vegetală.

Răspunsul meu: Da, aici într-adevăr vorbim despre dorințele noastre. Nu este ușor să le cercetezi.

KabTV „Studiul Celor Zece Sefirot (TES)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: