Munca dată de Creator

Întrebare: Modelăm un câmp unificat între noi. Cu toate acestea, într-un fel sau altul, fiecare dintre noi investeşte propriile sale gânduri. Cum poate cineva determina alegerea corectă spre grup, spre câmpul unificat?

Răspuns: Omul în sine nu poate determina nimic, numai în cazul în care influenţa prietenilor îl conduce poate fi determinată. În caz contrar, el va fi doar în contradicţii continue şi opoziţii.

El trebuie să fie în mod constant sub influenţa grupului, cu alte cuvinte, participând la toate evenimentele sale. Sistematic, trebuie să reînnoim și să creștem influența noastră asupra fiecărui membru al grupului.

Trebuie să ne plasăm un scop în fața noastră: să creăm un câmp corect în jurul nostru astfel încât să ajungă la prieteni, să-i trezească, Creatorul face în mod constant ajustări pentru ca fiecare dintre noi să meargă la locul său și să își finalizeze munca. Neliniștea cu privire la asta trebuie să rămână în aer.

Odată, în convențiile din Israel, aruncam baloane mari în aer și fiecare făcea un efort pentru a nu lăsa nici un balon să cadă la pământ. În special în acest mod, unitatea, Arvut, susținerea reciprocă se dezvăluie nu numai atunci când  ”să nu fac o gaură în barcă” dar, de asemenea, când ești îngrijorat tot timpul ca ceilalți să nu facă acest lucru.

Lucrul principal este de a susține ridicarea stării de spirit și entuziasmul prietenilor. Creatorul ne-a dat munca: ”Prieteni, este partea voastră și, atâta timp cât nu lipiți toate piesele împreună, nu veți primi un suflet, pentru că acesta este unul. Este astfel, pentru că fiecare dintre noi nu are un suflet, mai degrabă doar părțile sale sparte”.

Este necesar să înțelegeți că, Creatorul ne-a dat un loc pentru a munci. Deci, implicați-vă în asta. Aspirați să realizați conexiunea cu fragmentele sufletului prietenilor și faceți asta, astfel încât ei te vor iubi.

Din Congresul de la Soci, ”a doua zi”, Lecția 4, 14.07.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed