Munca spirituală a cuplurilor

627.1Întrebare: Eu și soțul meu studiem amândoi folosind metoda noastră. Cum putem ajunge la concesii dacă amândoi suntem foarte înflăcărați?

Răspuns: Începeți să concurați unul cu celălalt pentru a vedea cine va ceda mai mult celuilalt.

Întrebare: Dacă mă căsătoresc, mi-e teamă că Creatorul își va pierde importanța pentru mine și va trece în fundal. Poate iubirea pentru o altă persoană să interfereze cu calea spirituală?

Răspuns: Nu. Iubirea adevărată pentru Creator nu interferează niciodată cu iubirea pentru o persoană.

Întrebare: Studiez de 12 ani, dar soțul meu nu studiază Cabala. Totuși, văd cum în această perioadă, abordarea lui față de Cabala s-a schimbat de la ura absolută la o atitudine de mare reverență față de dvs. și metodologie. La început, am simțit doar o împlinire unilaterală, nu într-o conexiune reciprocă, dar din momentul în care a început să fie impregnat de ideile Cabala, a apărut o nouă conexiune reciprocă între noi. Ce este această tranziție de la împlinirea unidirecțională la conexiune reciprocă?

Răspuns: Un nou Kli a apărut din voi doi și îl simțiți. Dar acesta este doar începutul, atunci veţi simți mult mai mult.

Întrebare: Cum pot fi sigur că aleasa mea este femeia cu care voi sluji Creatorul împreună?

Răspuns: Trebuie să simți asta, în funcție de scopul pe care trebuie să-l atingi. În primul rând, alesul tău ar trebui să vizeze același scop spiritual.

Din Lecția zilnică de Cabala 19/11/23, Scrierile lui Rabash „Discernăminte în stări“

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed