Munca Spirituala cu Grupul ajuta la iesirea din Cadere

Am primit trei intrebari privind parcurgerea unei caderi si ‘cumpararea’ dorintelor celorlalti:

Intrebare: Stiu ca spui ca trebuie sa iesim din cadere cat se poate de repede. E adevarat si sunt de accord. Dar cand te afli in cadere, cei din jur observa lipsa ta de energie, de exemplu, la locul de munca, unde trebuie sa fii active si sa raspunzi la chemari si , unde esti controlat. Exista oare trucuri prin care sa-ti ascunzi de oameni starea interioara emotionala, pentru a evita influentarea negativa asupra mea?

Raspunsul meu: 1. Tu trebuie sa inveti cum sa iesi din caderea ta prin intermediul muncii spirituale in cercul de prieteni si prin participarea la activitatile grupului.

2. Cand esti in cadere, oamenii din jurul tau vad ca esti obosit, bolnav si iritat, dar ei nu inteleg, ca aceasta vine din starile tale spirituale. Tu-ti face griji, pentru ca in relatia cu tine ei sunt ca un animal care percepe numai aparenta ta exterioara.

Intrebare: In pregatirea la una dintre lectii, te-ai referit la diferenta dintre progresul spiritual rapid si inversarea, de fapt a dorintelor. Intrebarea mea este: cum poate fi progres fara inversare?

Raspunsul meu: Nu exista progres fara inversare, si noi am discutat deja despre cum sa abordam aceasta problema.

Intrebare: Ai mentionat urmatoarele: “Totusi, daca vrei sa daruiesti altora, trebuie mai intai sa ‘cumperi’ toate dorintele lor. Tu trebuie sa faci astfel ca dorintele fiecaruia sa devina dorintele tale. Atunci tu vei transfera Luimina Superioara in acele dorinte, conectandu-le la Creator. Facand astfel , tu vei fii unic, ca si Creatorul”.

Cum realizam asta? Cum ‘cumpar’ toate dorintele celorlalti? Si mai presus de toate, cum sa transfer Lumina Superioara acestor dorinte?

Raspunsul meu: Toata corectarea are loc numai atunci cand exista o dorinta de a atrage si de a primi Lumina Superioara si pentru a vedea efectele ei , in interiorul tau. Noi nu simtim Lumina insasi, noi doar ii vedem efectele.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed